Тема
1. Бухгалтерські
документи та облік сировини і товарів на складі підприємств харчування.
Урок 1. Вимоги до оформлення бухгалтерських документів. Матеріальна відповідальність. Урок 2. Порядок забезпечення складу сировиною.
Урок 3. Документальне оформлення, одержання та видача сировини зі складу.
Урок 4. Порядок складання звіту про рух сировини і тари на складі.
Урок 5. Матеріальна відповідальність
Урок 6. Облік матеріальних цінностей.
Урок 7. Порядок складання плану-меню.
Урок 8. Порядок складання плану-меню.
Урок 9. Порядок розрахунку сировини для планового випуску страв холодні страви та закуски.
Урок 11. Порядок розрахунку сировини для планового випуску страв другі страви та десерти.
Урок 14. Документальне оформлення, одержання та видача сировини зі складу.
Урок 17. Порядок і терміни складання звітів матеріально відповідальними особами.
Урок 18. Форми звітності.
Урок 20. Порядок складання звіту про рух готових страв.
Урок 21. Порядок проведення інвентаризації.
Урок 22. Визначення та затвердження результатів інвентаризації.